Erkek 60 Tablet
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Xpecia Erkek 60 Tablet

Paket İçeriği:60 Tablet

 
Saç dökülmesi, saç kırılması, sönükleşme ve kalitesiz saç görümü problemi yaşayan erkekler için saç sorunlarına çözüm olması adına kullanılan bir gıda takviyesidir. Bitkisel içeriği ile sağlık açısından zararsızdır. 

Ürün İçeriği:

Keratin, Biotin, Çinko, Folat, Cüce Palmiye (meyve), Mabet Ağacı Yaprağı, Mısır Nişastası, Pantotenik Asit (Vitamin B5), Kalsiyum D-Pantotenat, Sistin, Metiyonin, Soya İsoflavonu, Maltodekstrin, Mikrokristalin Selüloz, Laktoz Monohidrat, Yağ Asitlerinin Magnezyum Tuzları, Silikon Dioksit.

Kullanım Şekli:

Günde 2 defa yemeklerden sonra 1 tablet olmak üzere alınmalıdır. 2 tablet aynı öğünde de alınabilir.

 

Daha Gür ve Sağlıklı Saçlar İçin Xpecia Erkek 60 Tablet

Bilindiği üzere saç bakımı kadınlar için oldukça önemli bir konudur. Sağlıklı, gür ve parlak saçlara sahip olmak isteyen kadınlar çeşitli yöntemler ve bakımlarla saçlarında aradıkları görüntüyü elde etmeye çalışır. Saç bakımı konusu erkekler için ise kadınlara göre daha az önem arz eden bir konudur. Ta ki saçlar kırılmaya, canlılığını yitirmeye ve dökülmeye başlayana kadar. Canlılığını yitiren, kırılan, dökülen saçlar görünüm açısından da erkekleri oldukça rahatsız etmektedir .   Bu sorundan kurtulmak için yapılacak en basit çözümlerden biri ise, dökülmeleri ve sönükleşmeyi önleyici takviye gıdalardan faydalanmaktadır.   "Xpecia erkek 60 tablet nedir?”  sorusunun cevabı da işte burada saklıdır.   Xpecia erkek 60 tablet,   bir takviye edici gıdadır. Peki   Xpecia erkek 60 tablet ne işe yarar?   Bu ürün,   erkekleri rahatsız oldukları dökülmüş, azalmış, sönükleşmiş saç görüntüsünden kurtararak daha canlı ve gür saçlara sahip olmalarına olanak tanımaktadır.   Xpecia erkek,   içeriğinde bulunan saç sağlığını destekleyen, doğal maddeler ile insan sağlığına zararı bulunmamaktadır.   Xpecia erkek 60 tablet yorumları,   ürünün oldukça kullanışlı ve faydalı olduğu yönündedir. 

Keratin ve Biotin ile Gelen Sağlıklı Saçlar: Xpecia Erkek 60 Tablet

Xpecia erkek 60 tablet kullanımı   oldukça etkili ve saç sorunu yaşayan erkeklerin kullanması tavsiye edilen bir takviye gıdadır. Xpecia erkek 60 tablet bu kadar etkili yapan nedenlerden biri ise içerisinde bulunan ve saç sağlığı açısından oldukça etkili olan keratin ve biotindir. Bir protein çeşidi olan keratin ve B vitamini çeşitlerinden olan biotin saç bakımı açısından oldukça önemli iki öğedir. Saçın ham maddelerinden biri olan keratin, saç yapısının daha güçlü olmasında, daha canlı görünmesinde en önemli öğedir. Keratin proteininin eksikliği, saçların sağlıksız, kalitesiz olmasına ve çok kolay kırılmasına neden olmaktadır. Biotin ise, saç sağlığı açısından olmazsa olmaz vitaminlerden bir tanesidir. Eksikliği halinde saç dökülmelerine yol açan Biotin, sağlıksız saçlara sahip kişilerin mutlaka takviye olarak almaları gereken bir vitamindir.   Xpecia erkek 60 tablet içeriği,   keratin ve biotin açısından oldukça zengindir. Bu sebeple düzenli kullanıldığı takdirde saçların güçlenmesi ve canlanması açısından oldukça etkilidir.

Bitkiler ile Saç Bakımı: Xpecia Erkek 60 Tablet Kullanımı

Xpecia erkek, içeriğinde bulunan mabet ağacı yaprağı sayesinde saç dökülmelerini durdurması açısından tercih edilen bir takviye gıdadır. Dünyanın en eski bitkilerin biri olan mabet ağacı, yaprağından gelen bin bir çeşit fayda ile saç dökülmelerini durdurmakta ciddi anlamda etkilidir.   Xpecia erkek 60 tablet kullananlar,   ürünün düzenli kullanımda saç dökülmelerini azalttığını belirtmekte ve kullanılmasını tavsiye etmektedir. Xpecia erkek 60 tablet, içerisinde bulunan cüce palmiye meyvesi özü ile de saç dökülmelerine ve kırılmalarına çare olmaktadır. Cüce palmiye meyvesi, özellikle erkeklerde meydana gelen saç dökülmelerinde etkili olan çok önemli bir meyvedir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.