Daily 1000 mg Omega-3 30 Kapsül
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
YouPlus Daily 1000 mg Omega-3 30 Kapsül Ürün Boyutu:30 KapsülÖzet Bilgi:IFOS 5 yıldız kalite onayına sahip 1000 mg balık yağı içeren omega 3Ürün Faydaları:Youplus Daily Omega 3’ün kalitesi ve içerik garantisi, International Fish Oil Standards (IFOS) tarafından analiz edilir.Youplus Daily Omega 3 her üretim serisinde; saflık, tazelik, içerik garantisi ve kalite parametrelerince yeterli bulunur, bu sayede IFOS 5 yıldız kalite onayına sahiptir.Youplus Daily Omega 3, uluslar arası kalite standartlarına üretilen omega 3 içerir.Sürdürülebilir avlanma yöntemlerine uygun toplanan, soğuk sularda yaşayan küçük gövdeli balıklardan mekanik yöntemlerle balık yağı çıkarılır.Üretim esnasında ısıl işlem veya kimyasal çözücüler kullanılmaz.Youplus Daily Omega 3 içerisindeki balık yağı, ağır metal içermez, moleküler distilasyon yöntemi ile saflaştırılmıştır ve yüksek deodorizasyon teknolojisi ile istenmeyen balık kokusu uzaklaştırılmıştır. Youplus Kids Omega 3 koruyucu, tatlandıcı ve şeker içermez.Kullanım Şekli:11 yaş ve üzeri bireyler için günde 1 kapsül olarak kullanılması tavsiye edilir.  

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.