Acil Kritik Yoğun Bakım
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Tarihi günler yaşıyoruz. Yüzyılda bir görülen büyük pandemi’nin tüm yoğunluğunu yaşayan bir dönemde gece gündüz büyük bir mücadelenin içindeyiz.

Bu dönem bize toplum ve insanlık açısından sağlığın önemini en güzel şekilde anlatan bir zaman dilimi oluyor ve toplumun her kesimi bunu bizzat müşahede ediyor.

Sağlık insanoğluna bahşedilen en büyük nimetlerden.

Sağlığını kaybeden insanların yeniden sağlığına kavuşma mücadelesinde
baş rolü doktorlar ve sağlık çalışanları almakta Hastalıkla mücadele sağlıklı yaşamın vaz geçilmez bir parçası.

Her alanda bu konuda yapılan çabalar çok önemli olmakla birlikte sağlık alanında birbiriyle iç içe olan, diğer çabalardan farklı özellikler arz eden iki bölüm var ki bunlar da acil durumlar ve kritik hasta bakımıdır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.