2Cook 3 Turbo FFD Portatif 2 li Gazlı Ocak
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

 

Kamp Tatillerinde İdeal Yardımcı: Cadac 2 Cook 3 Ocaklı Barbekü

Cadac 2 Cook 3 Ocaklı Barbekü ile keşif olanakları sınırsız. Şık tasarımı ve hafif yapısıyla bu gazlı ızgara, bağımsız olarak çalışan iki brülör ve piezo ateşleme sistemiyle mükemmel bir masa üstü arkadaşıdır.
Cadac 2 Cook 3 Ocaklı Barbekü, iki tencere standı ve rüzgarlıklarla birlikte gelir. Seramik düz plaka ve kaburga plaka gibi aksesuarlar isteğe bağlı olarak sunulmaktadır, böylece ocak çok yönlü pişirme seçenekleri sunar.
Gaz düğmesi koruması, yanlışlıkla gazın açılmasını engeller; düğmeye bastıktan sonra döndürülerek gaz açılır. Bu özellik, özellikle küçük çocukların bulunduğu ortamlarda oldukça kullanışlıdır. Ayrıca, alt kısmında bulunan kaymaz lastik ayaklar ekstra stabilite ve güvenlik sağlar, böylece ocak kaymadan sabit durur.
Pişirme sırasında kapağı rüzgarlık olarak da kullanabilirsiniz; böylece rüzgar gaz alevini söndürmez. Kullanımdan sonra, kapağı pratik kapatma klipsi ile kapatabilirsiniz.
Cadac 2 Cook 3 Ocaklı Barbekü, kullanışlı bir saklama çantası ile birlikte gelir. Ünite, dolum yapılabilir bir gaz şişesi ya da CADAC Power Pak ile çalışır.
Toplam ortalama gaz tüketimi: 2 x 160 g/h

2 Turbo Brülörlü Hafif Ocak
Ekstra güvenlik için Alev Arıza Cihazı (FFD)
İç ve dış mekanlarda güvenle kullanılabilir
Naylon gövde ve paslanmaz çelik brülör tabanı
Otomatik piezo ateşleme
2 tencere standı ve rüzgarlıklar
Kullanışlı saklama çantası
Ürün özellikleri
Boyutlar
Genişlik : 55 cm
Yükseklik : 9 cm
Derinlik : 31 cm
Teknik bilgi
Yaklaşık ağırlık : 3,9 kg
Toplam ısı çıkışı : 2 x 2,2 kW
Toplam ortalama gaz tüketimi : 160 g/saat
Ortalama çalışma basıncı : 30 mbar
Makale Numarası : 203F2C-10-EF
EAN : 6001773119382
 

 

 



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.