product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

: Takım Tel
6 Tel Set Kalınlığı
:010-013-017-026-036-046
Coated
:Hayır
Çekirdek Materyali
:Çelik Çekirdek
Çekirdek Tipi
:Round Core
Sarım Materyali
:Nikel Kaplı Çelik Sarım
Sarım Şekli
:Round Wound
Sarımsız Tel Materyali
:Çelik
Ürün İçeriği
:Takım Tel


 

 

 

DR Tite-Fit MT-10 - Elektro Gitar Teli 010



010, 013, 017, 026, 036, 046

 

TITE-FIT ™

 

Nickel Plated Electric Guitar Strings on Round Core

 

Tite-Fit round-wound nickel-plated electric guitar strings are designed to be a great all-around string. They are available in a wide range of gauges. Based upon a round core, the construction techniques for the Tite-Fit electrics are very old. However, the core wire and wrap wire in DR’s are the latest, most advanced and expensive metals available. For flexibility, for tone, for long life: for Rock, Blues, Heavy metal, Jazz. Tite-Fits are wonderful all-around string.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.