Elde Var Hikaye

Elde Var Hikaye Tarık Dursun K.

(0 yorum)
219,50 TL
Sepette 206,33 TL
Kitap Formatı: Ciltsiz
Ciltsiz

Kargo Bilgileri

Standart Teslimat
17 Mart Pazartesi kargoda

Ürün Özellikleri

İmzalı Kitap

Hayır

Kitap Formatı

Ciltsiz

Basım Dili

Türkçe

Kitap Seti

Hayır
Ürünün Kampanyaları
discount
discount
Diğer Satıcılar
Tümü (3)
18 Mart Salı kargoda
Kampanyalı Fiyat
289,28 TLÜrüne Git
17 Mart Pazartesi kargoda
Kampanyalı Fiyat
300,00 TLÜrüne Git
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)

  • Soru ve Cevap (0)

  • Tüm Satıcılar (3)

2010 Memet Fuat Yayıncılık Ödülü’yle taçlanan Köprü Kitaplar koleksiyonunun 19. kitabı, Tarık Dursun K.’nın özenle seçilen öykülerinden derlendi. Heyecanla beklediği kitabının hazırlıkları sürerken aramızdan ayrılan usta yazar, hikâyelerini gençlere miras bıraktı. 1950’lilerin en verimli yazarlarından sayılan Tarık Dursun K.’nın kitapta yer alan 13 öyküsü sokağı, gençleri, işçiyi ve hayatı naif ayrıntılarıyla anlatıyor. Köprü Kitaplar’ın editörü Semih Gümüş, gerçekçi diyalogları ve yalın üslubuyla bir dönemi kayda geçen ödüllü yazarın edebiyatımızdaki yerini, “Sait Faik’e yakın, Orhan Kemal ve Sabahattin Ali’nin yanı başında,” diye tanımlıyor. Müren Beykan’ın yayına hazırladğı kitap, Tarık Dursun K.’yı hatırlamak ya da tanımak isteyenler için benzersiz bir edebi yolculuk şansı.

Fotoğraf çektirirken yerinde duramayan çocuğun gülüşü, ağaya kafa tutan adamın isyanına karışıyor. Karda kayan çocukların neşe çığlıkları, ayakkabı diken ustanın kederiyle yarışıyor: Kırlar, Kırlar, Ey Kırlar!; İda; Tutanak; Çocuklar İçin Bir Öğretmen; Biz İnsanız; Öpüşsüz Bir Güvercin Aşkı; Bahriyeli Çocuk; Kerem ile Aslı; Ve Büyükanne Aşk Yokken Ölür; Hatırla Ey Peri!; Geriye Dönüş’lü Hikâye; Babam ve Ben; Elim Elim İbrişim, Elde Var Bir Kuşum.

“Tarık Dursun K., her türde başarılı ürünler vermişti. Tarık’ın Türkçesinin kıvraklığı okuru daha ilk satırda kendine çeker.” Doğan Hızlan

“Çok değerli bir öykücü... Türkçe’yi en iyi kullanan yazarlarımızdan biridir.” Selim İleri

 “Tarık Dursun K., güzel öyküler yazdın bıraktın; gittin.” Murathan Mungan 

(Tanıtım Bülteninden)

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Tarık Dursun K.
Yayına Hazırlayan:Müren Beykan
Editör:Semih Gümüş

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.

Bu Ürün Sepette 206,33 TL
219,50 TL