Kargo Bilgileri
Ürün Özellikleri
Kitap Formatı
CiltsizYazar
Ümit DağcıBasım Dili
Türkçeİlk Baskı Yılı
2020Sayfa Sayısı
48Hamur Kalitesi
2. HamurBedenden Dünya'ya gelen, ilk insan olan Kabil'in; Tanrı'nın kendi kurbanını kabul etmemesinden dolayı Tanrı'ya başkaldırması ve Dünya'ya tekrar gelerek bir kâse içinde kâinatta yaratılmış tüm canlıların kanı olan bir sunu daha sunmak için yaptığı planın ilk aşamasıdır.
'Kardeşim, onun yeri benim yarattığım çukurdur. Onu buraya yolla! İnsanlığa verilen seçme hakkının yanlış olduğunu babamıza göstereceğim.' Kayığın dümeni karanlığın en dip rotasına doğru kırıldı. Kardeşimin Kabil'e ne yapacağını çok merak ediyordum ama sorgulama güdümüz yoktu. Biz melekler sadece düzenin işleyişini sağlamakla yükümlüydük.
''İlk ve Son' serisinin üçüncü kitabı olan bu kitap olayların başlangıcıdır. ‘Yaratılış' ile başlayan, ‘Ölümün Doğuşu' ile süren bu maceramız devam etmektedir.
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.