Kargo Bilgileri
Ürün Özellikleri
İmzalı Kitap
HayırYazar
Ali KumaşKitap Formatı
Ciltsizİlk Baskı Yılı
2019Kitap Seti
HayırHamur Kalitesi
2. HamurDiğer Satıcılar
Tümü (2)Yüce Allah (c.c.) Fakat hakikat şudur ki gözler kör olmaz, sinelerin içindeki kalpler kör olur beyanıyla hakiki anlamda engelliyi, mana ve inanç dünyası bozuk olan olarak tanımlamaktadır. Kur’an-ı Kerim’i insanlara tebliğ eden Hz. Peygamber (s.a.v)de Basiretli adam! Hitabıyla görme engellinin ruh dünyasına vurgu yapmıştır.
İslam Engelliler Hukuku adlı bu çalışmayla engellilerin fıkhî meselelerine değinilmesi ve dolayısıyla onların ihtiyaçlarına bir nebze cevap verilmesi amaçlanmıştır.
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.