Kargo Bilgileri
Ürün Özellikleri
İmzalı Kitap
HayırYazar
Carina AxelssonKitap Formatı
Ciltsizİlk Baskı Yılı
2018Kitap Seti
HayırHamur Kalitesi
2. HamurArka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)
PARİS’TE MANKEN OLMAK NE KADAR TEHLİKELİ OLABİLİR Kİ?
Uzun bacaklarına ve moda tutkunu ailesine rağmen Axelle’in tek istediği dedektif olmaktı. Moda dünyasının ünlü tasarımcısı Belle La Lune ortadan kaybolunca, Axelle bu davayı çözmek için kılık değiştirerek bir manken olmaya karar verdi. Ancak önce kirpik kıvırma aletini kullanmayı, sonra da yüksek topuklar üzerinde durmayı öğrenmeliydi.Yakışıklı Sebastian’ın da yardımıyla, Axelle zamana karşı yarışmak ve Paris Moda Haftası’na kadar suçluyu bulmak zorundadır!
“Heyecan verici ve çok eğlenceli!”
- Primary Times -
“Eğlence, moda, drama ve entrikanın kusursuz bir karışımı.”
- Lancashire Evening Post -
Editör: Eren Abaka
Katkıda Bulunanlar
Çevirmen:Utku Yıldız
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.