Kargo Bilgileri
Ürün Özellikleri
Renk
SiyahPro Çorap Şeker (Diyabetik) Sıkmayan Pamuk Erkek Çorabı (16408)
Diyabetik çoraplar şeker hastalığı ve kan dolaşımı bozukluğu problemi olanların kullanması için özel olarak tasarlanmıştır.
Özel teknik dokusu ile lastiksiz örülerek ayağa ve bileğe baskı uygulamaz
Ürünün üzerinde ayak kokusu ve kaşıntılarını oluşturan etkenlerden koruyarak daha sağlıklı konforlu ve hijyenik kullanım sağlar
Diyabetik tedavisi görenler için hijyenik özelliği ile tedavi destek ürünüdür.
Esnek yapısı sayesinde 40-44 numara arasında ayaklara uyum sağlar.
Kumaş İçeriği:
%100 Cotton(Pamuk)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.