Peşin Fiyatına 3 Taksit 3 x 294,69 TL
Kargo Bilgileri
Özellikler:
Optimize yük dağılımı, verimli güç iletimi, artan sertlik, artan istikrar için daha büyük ve daha geniş
Hassas rulmanlar b asit kurulum sayesinde, daha uzun ömür
Güçlü orta göbek çerçeve, daha fazla tasarım seçeneği
Yüksek kaliteli hassas rulman
Teknik veriler:
- Kullanım Alanı: Yol, Cyclocross, Gravel, Şehir
- Malzeme: Alüminyum
- Montaj Tipi: ITA
- Genişliği: 70mm ITA
- Teknolojiler: Hollowtech II (24mm)
- Rulmanlar: Çelik
- Alt Tabaka Malzemesi: Alüminyum
- Alt Gövde Malzemesi: GFRP
- Ağırlık: 90gr
Üretici kodu: EBBRS501I
Teknolojiler:
Hollowtech II krank ve alt dirseğin entegrasyonunu gösterir, maksimum sertlik ve minimum ağırlık arasındaki optimum bir dengedir. Dışarıdan monte göbek daha verimli güç aktarımı sağlar daha iyi ağırlık dağılımı ve istikrar sunmaktadır. Orta göbek mili ve yatak (24mm) çapı sertliği, istikrar, ağırlık ve dönme verimliliği sağlar.
Teslimat kapsamı: 1 adet SHIMANO TIAGRA BSA BB-RS501I 70mm HOLLOWTECH II ORTA GÖBEK
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.