product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
[Dayanıklılık: Suya dayanıklı ve aşınmaya dayanıklı yüksek kaliteli kumaştan üretilen sırt çantası, uzun süredayanacak ve seyahatlerinizde daha fazla yük taşıyacak şekilde üretilmiştir. [65L Büyük Kapasite: Seyahatiniz için yeterince geniş ana cep, üst cep, yancepler, ön cep, bel cepleri, alt cep ve dış bağlantı kayışlarını içerir. [Ayarlanbilir sırt bölgesi: Omuzlarınıza ve sırtınıza rahat oturabilmesiiçin üç farklı kademede yüksekliği ayarlayabilirsiniz.File arka paneller, sırtınızıserin ve kuru tutmak ve aynı zamanda sırtınızdaki yükü hafifletmek içinmükemmel hava akışı sağlar. [Yağmurluk: Yağmurlu havalarda çantanızın üst fermuarlı bölümünde bulunanyağmurluk çantanızın kuru kalmasını sağlayacaktır. [Kanguru Çanta Bodybag: Sırt çantasının yanı sıra yürüyüş yaparken değerlieşyalarınıza kolay erişebileceğiniz,ikinci bir çanta vücudunuzun önünetakabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.