DC-AC Uzaktan İzleme Cihazı BPP900450100

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Uzaktan İzleme Cihazı, BPP900450100, Victron

Model No: Cerbo GX

Cerbo GX: iletişim merkezi Bu iletişim merkezi, nerede olursanız olun sisteminiz üzerinde her zaman tam kontrole sahip olmanızı sağlar ve sistem performansını en üst seviyeye çıkarır. Sisteminize Victron Uzaktan Bağlantı Yönetimi (VRM) portalı üzerinden ya da doğrudan Çok Fonksiyonlu bir Ekran (MFD) olan isteğe bağlı GX Touch ekran aracılığıyla veya Bluetooth kapasitesi sayesinde VictronConnect uygulamasıyla erişin. GX Touch: ekran aksesuarı GX Touch 50 ve GX Touch 70, Cerbo GX için ekran aksesuarlarıdır. Beş inçlik ve yedi inçlik dokunmatik ekranlar, sisteminize ilişkin genel görünüme anında ulaşmanızı ve ayarları yapmanızı sağlar. Sadece bir kabloyla ekranı Cerbo GX'e bağlayın. Her iki GX Touch ekran da su geçirmez bir tasarıma sahiptir, yukarıdan monte edilebilir bir kurulumu vardır ve kolay kurulur. (HQ2242 seri numaralı modellerden başlayan) cihazlarla birlikte verilen koruyucu kapak, güneş uzun süre maruz kalındığında UV ışığından kaynaklanan hasarı önler. VRM Üzerinde Uzak Konsol Cerbo GX'i internet üzerinden uzaktan izleyebilir, kontrol edebilir ve yapılandırabilirsiniz. Uzak Konsolu kullanarak sanki cihazın önünde duruyor gibi olursunuz. Aynı fonksiyon yerel ağ LAN'sinde veya Cerbo GX'in WiFi Erişim Noktasında da mevcuttur. Mükemmel izleme ve kontrol Akünün şarj durumunu, güç tüketimini, PV, jeneratör veya elektrik şebekesinden güç toplama sürecini anında görüntüleyin veya depo seviyelerini ve sıcaklık ölçümlerini kontrol edin. Kıyı gücü giriş akımı sınırını kolayca kontrol edin, jeneratörleri (otomatik olarak) başlatın/durdurun veya sistemi optimize etmek için ayarları değiştirin. Uzaktan yönetimle uyarıları takip edin, tanılayıcı kontrolleri gerçekleştirin ve sorunları çözün. Kolay montaj ve yapılandırma Cerbo GX kolayca monte edilebilir ve ayrıca DIN35 küçük adaptörünü kullanarak DIN-Rayına monte edilebilir (dahil değildir). Ayrı ekranı bir gösterge paneline bağlayarak kusursuz devre kesiciler oluşturma ihtiyacından kurtulursunuz (Color Control GX'te olduğu gibi). Tek bir kabloyla kolayca bağlantı kurabildiğiniz için gösterge paneline bir sürü kablo uzatma zorunluluğu kalmaz. Bluetooth özelliği, VictronConnect uygulamamız aracılığıyla hızlı bağlantı ve yapılandırmaya imkan tanır.



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.