product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Wt037 Uzun Menzilli Şarjlı Zoomlu Süper Güçlü El Feneri Işıldak Cree Acil Durum Feneri, Cree LED teknolojisine sahip, uzun menzilli ve güçlü bir el feneridir. 1000 lümen aydınlatma gücüne sahip olan fener, 18650 şarj edilebilir pil ile çalışır. Fener, 3 farklı aydınlatma moduna sahiptir ve 10 saate kadar aydınlatabilir. Wt037 Uzun Menzilli Şarjlı Zoomlu Süper Güçlü El Feneri Işıldak Cree Acil Durum Feneri, kamp, yürüyüş, balıkçılık, avcılık gibi outdoor aktiviteler için idealdir. Ayrıca, acil durumlarda da kullanılabilir. Wt037 Uzun Menzilli Şarjlı Zoomlu Süper Güçlü El Feneri Işıldak Cree Acil Durum Feneri'nin özellikleri: Cree Q5 LED teknolojisi
1000 lümen aydınlatma gücü
18650 şarj edilebilir pil
3 farklı aydınlatma modu
10 saate kadar aydınlatma süresi
Su geçirmez (IPX4)
Darbe dayanıklı
Uzun ömürlü
Kamp, yürüyüş, balıkçılık, avcılık gibi outdoor aktiviteler için ideal
Acil durumlarda da kullanılabilir
Wt037 Uzun Menzilli Şarjlı Zoomlu Süper Güçlü El Feneri Işıldak Cree Acil Durum Feneri, dayanıklı ve güçlü bir el feneridir. Uzun ömürlü ve yüksek performanslı bir el feneri arıyorsanız, Wt037 Uzun Menzilli Şarjlı Zoomlu Süper Güçlü El Feneri Işıldak Cree Acil Durum Feneri'ni tercih edebilirsiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.