Youssef En - Nesyri - Biblo Poster Hediyeli
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Biblo Poster Hediyeli!
Youssef En-Nesyri'nin Yükselişi ve Fenerbahçe'deki Yeni Macerası!

Fas'ın parlayan yıldızı Youssef En-Nesyri'nin, futbol dünyasında nasıl bir efsane haline geldiğini ve bu sezon Fenerbahçe'de başlayan yeni yolculuğunu keşfetmeye hazır mısınız? Bu kitapta, En-Nesyri'nin küçük yaşlardan itibaren hayallerinin peşinden nasıl koştuğunu, dünya futboluna damgasını vuran golleri ve zorluklara karşı verdiği büyük mücadeleyi öğreneceksiniz.
Ama bu sadece bir başlangıç! İstanbul'a attığı adımla, Fenerbahçe'de nasıl bir etki yaratacağı ve Sarı Lacivertli taraftarların gönlünde nasıl taht kuracağı konusunda merak uyandıran bu hikayede, hem saha içinde hem de dışında onun efsanesine tanıklık edeceksiniz. En-Nesyri'nin izinden gidin, gol krallığının kalbinde yer alın!

 


(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.