product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Five-e Apple iPad

Led Aydınlatmalı Bluetoothlu Manyetik Kapaklı Standlı Magic Ingilizce Q Keyboard



Yenilikçi Tasarım & Mükemmel Yazma Deneyimi klavyeli kılıf, hızlı yazma ihtiyaçlarınıza cevap vermek üzere tasarlanmıştır. Anında geri tepme özelliği ile her tuş vuruşunuzda mükemmel bir yanıt alırken, yerleşik astar pürüzsüz ve hassas bir dokunuş sunar. HUAFA PU kabuğun güçlü ve kaymaz yapısı tabletinizin arkasını çizilmelere karşı korur ve daima sabit kalmasını sağlar.


Üstün Koruma & Fonksiyonellik


Çift taraflı koruma sunan bu kılıf, tabletinizi dış etkenlere karşı tamamen korurken stand özelliğiyle de izleme veya yazma için ideal bir açı sunar. Magnetik tutucu, cihazınızı güvenle yerinde tutar ve hızlı çıkarıp takma imkanı verir. Kullanım kolaylığı ve koruma özellikleriyle mükemmel bir seçenektir.


 
Teknolojik Üstünlük & Taşınabilirlik


Bluetooth 5.2 çipi ile yükseltilmiş bu kılıf, 10 metre kablosuz mesafe sunar ve pil ömrü 80 saatlik uzun bir kullanım sağlar. İnce, hafif ve taşınabilir yapısıyla her yere götürebilir, 2 saatte hızlıca şarj edebilirsiniz. 300mAh pil kapasitesi ile gün boyu bağlantıda kalın.


Koruyucu kılıfı sayesinde hasar ve darbelere karşı maksimumu koruma sağlar.


Güçlü mıknatısları sayesinde mükemmel bir tutuş sağlar.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.