product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Kurulum için alet gerektirmeden istediğiniz yere yerleştirin. Sensör standı ve çıkartma ile hareket sensörünü istediğiniz her yere ayarlayabilirsiniz. Stand 360 derece dönebilir ve algılama açısını kolayca ayarlayabilirsiniz. Apple HomeKit Amazon Alexa hareket sensörü Apple HomeKit ve Amazon Alexa ile uyumludur. Son derece uyumlu, hareket sensörü, ideal akıllı ev yaşam tarzınızı yaratmak için dünyadaki ülke dışı akıllı cihazlara bağlanabilir. Komple akıllı ev çözümü. Kullanım kılıflarının ve özelleştirilmiş ortamların sonsuz kombinasyonlarını oluşturmanıza izin veren kapsamlı bir akıllı ev ürünleri paketi sunuyoruz. Aqara Hub'ın Zigbee bağlantısı sayesinde Aqara cihazları bir weak WiFi sinyali olduğunda bile yerel olarak çalışabilir. Hareket sensörü ile güvenlik bildirimi, evi bıraktığınızda alarm modunu açabilirsiniz. Hareket algılandığında, hub alarm sesi alır ve telefonunuza bir bildirim gönderir. Akşam sırasında hareket algılandığında, göbek ışığı otomatik olarak açılır. Gelişmiş teknoloji A Japon kızılötesi sensör, hareket eden ısı kaynağında insan hareketini tespit etmek için kullanılır ve ABD Polyolefin Fresnel lens yüksek hassasiyetli algılama için kullanılır. Kabuk UV önleyici malzemeden yapılmıştır ve rengi uzun süreli kullanım için solmaz. Yüksek kaliteli alev geciktirici malzeme güvenliği artırmak için kullanılır.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.