product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Aqara E1 Akıllı Termostat Vanası

 

Aqara E1 Akıllı Termostat Vanası, akıllı bir radyatör bir termostatıdır. Bu termostat vanası, evinizi daha konforlu hale getirmek için tasarlanmıştır. Aqara E1, ısıtma sisteminizin radyatör vanasına takılan bir cihazdır.

Kablosuz bağlantı özelliği sayesinde evinizdeki Wi-Fi ağına bağlanabilir. Aqara mobil uygulamasının yanı sıra Google Assistant, Apple Siri ve Amazon Alexa tarafından da desteklenir. Bu sayede cihazınızı sesinizle de kontrol edebilirsiniz. 

Ayrıca IFTTT ve diğer ekosistemleri ile de uyumludur. IFTTT ile kendinize uygun sınırsız kullanım kombinasyonları oluşturabilirsiniz. Evinizden ne kadar uzakta olursanız olun radyatörünüzü kolayca kontrol edebilirsiniz. Termostatı istediğiniz zaman açabilir veya kapatabilir, sıcaklık ayarını yapabilir ve programlanmış zamanlara göre otomatik olarak çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Aqara E1 Akıllı Termostat Vanası, enerji tasarrufu sağlamak için otomatik olarak ısıtma sistemini ayarlayabilir. Odanın sıcaklığını algılar ve belirlediğiniz hedef sıcaklığa ulaşıldığında ısıtma sisteminin kapanmasını sağlar. Böylece, enerji tüketimini optimize eder. 

Cihaz gruplandırma desteği sayesinde aynı odada akıllı termostat takılı birden fazla radyatör varsa cihazları senkronize edebilir ve ideal sıcaklığı belirleyebilirsiniz. Bu özellik için Aqara sıcaklık ve nem ölçüm cihazı gereklidir. 

Evinizde kapı ve pencere sensörü varsa termostat vanasını bu cihazla eşleştirebilirsiniz. Böylece vananın olduğu odada açık kapı ya da pencere algınırsa radyatör otomatik olarak kapatılır. Aqara G3 kamera ile eşleştirildiğinde akıllı yüz tanıma özelliği devreye girer ve daha önce gördüğü bir yüze göre uygun oda sıcaklığını ayarlayabilir.

Geofencing özelliğini etkinleştirerek siz eve gelmeden önce evin ısınmasını da sağlayabilirsiniz.

Aqara radyatör vanası, tek bir pil ile 1 yıldan fazla süre kullanılabilir. Zigbee 3.0 kablosuz protokolünü kullanır. Bu da düşük güç tüketimi ve geniş kapsama alanı sağlar.

 

Cihazın kontrolü için Aqara Akıllı Kontrol Hub gereklidir. Aqara sıcaklık ve nem ölçme cihazı, Aqara Kapı ve Pencere Sensörü, Aqara G3 Akıllı Kamere ve Hub gibi diğer tüm ürünler ayrı olarak satın alınmalıdır.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.