product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Barnetta Br S100 30W Katlanabilir Cob LED Projektör Elektrik kesintisi artık sorun değil. Şarj etmesi uzun süren, taşıması zor, ağır ve ergonomik olmayan ışıldaklardan kurtulun ; 180 derece katlanma özelliği ile taşıması kolay, farklı aydınlatma şekilleri ile her işe uygun ; USB Özelliği ile aynı zamanda powerbank ; Taşıması kolay benzersiz ergonomik tasarım ; 180 dakika etkili ışık gücü ile her zaman yanınızda ; 2 Bölümlü XML COB Led teknolojisi ile parşak ışık kalitesi ; 5 Metreye kadar suya dayanıklı tasarım ; TEKNİK ÖZELLİKLERLED TürüXML COB LEDLED ömrü100.000 SaatAna GövdeGüçlendirilmiş PlastikTürProjektörIşık Mesafesi300 metreGövde RengiSiyahSu Geçirmezlik5 metreŞarj Süresi6 SaatYanma Süresi4-6 SaatBatarya Ömrü1.200 şarjÖzellikGüçlendirilmiş gövde, şarjlı, USB PowerbankBoyutlar236mm x 200 mm x 40 mmAğırlık115 gr

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.