Zinc Magnetic 2A 200 cm Type-C Kablo Mor
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Baseus Zinc Magnetic 2A 200 cm Type-C Kablo


Baseus Zinc Magnetic 2A 200 cm Type-C Kablo, klasik kablolara modern ve kullanışlı bir alternatiftir. Bu modelin bir tarafında, güçlü bir kuvvetle birbirini çeken mıknatıslar ve Type-C konnektörü vardır.
 

Ergonomik Tasarım

Baseus Zinc Magnetic 2A 200 cm Type-C Kablo, manyetik ucu sayesinde konnektörün Lightning soketinden sürekli olarak çıkarılmasına gerek yoktur. Bu sayede uç, aynı zamanda bir toz önleyici görevi görür.

Baseus Zinc Magnetic 2A 200 cm Type-C Kablo, etrafına sıkıca sarılan örgülü kumaş sayesinde ekstra koruma, esneklik ve dayanıklılık sağlar.

Baseus Zinc Manyetik 2A 200 cm Type-C Kablo tasarımı, yıpranmayı azaltmaya ve dayanıklılığı artırmaya yardımcı olarak günlük kullanımda olabilecek hasarlara karşı koruma sağlar.

Akıllı Çözümler


Baseus Zinc Manyetik 2A 200 cm Type-C Kablo, gelişmiş akıllı şarj teknolojisini kullanarak akıllı telefonunuzun aşırı şarj olmasını önler, sabit bir akım sağlar ve pil ömrünü uzatmaya yardımcı olur. Cihazı şarj olurken zarar verme korkusu olmadan özgürce kullanın.

Akıllı kontrol sistemi, cihazın parametrelerini algılar ve gücünü bunlara göre ayarlar.

Aşırı şarj, deşarj, dalgalanma, aşırı ısınma, aşırı akım, kısa devre ve elektromanyetik alana karşı korumaları mevcuttur.

 

Uzunluk:200 cmMateryal:ÖrgüArayüz:USB & Type-C

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.