product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Pati Temizliği Artık Hem Pratik Hem Etkili! Sülfat içermeyen formülasyonuyla kedi veya köpeğinizin sağlıklı pati temizliği için en etkili şekilde formüle edilmiştir. Pati Temizleme Köpüğü, kedi veya köpeğinizin patilerini sağlıklı bir şekilde temizlemek için özenle hazırlanmıştır. İçeriğindeki Pro Vitamin B5, patilerinizi nazikçe temizlerken aynı zamanda derinlemesine besler ve yumuşatır, hızlı ve sorunsuz bir temizlik sağlar. Böylece dostlarınızın patileri her adımda hoş bir rahatlık ve bakım hissiyle dolu olur. Patiler, Huzurlu ve Temiz! Pati Temizleme Köpüğü, evcil dostlarınızın patilerini suya ihtiyaç duymadan kolaylıkla temizlemenizi sağlayan özel bir köpüktür. Sülfat içermeyen formülü, patileri nazikçe temizlerken içeriğindeki Pro Vitamin B5 ile de patilerinizi besler ve yumuşatır. Pati temizliği artık hem pratik hem de etkili! Unutmayın, sevgi dolu patiler her zaman mutlu patilerdir. Pati Temizleme Köpüğü: Patiler İçin Eşsiz Temizlik! Pati Temizleme Köpüğü ile patilerinizdeki sevgi her adımda parlasın, evcil dostlarınızın her adımında mutluluk dolaşsın! Kimler İçin Uygundur? Pati Temizleme Köpüğü, her türlü patiye sahip evcil dostlarınız için uygundur. Özellikle hassas patilere sahip kedi ve köpekler için idealdir. Nasıl Kullanılır? En etkili sonuç için nemli bir bezin üstüne pati temizleme köpüğü sıkılır ve patiler nazikçe temizlenir. Uyarılar: 6 haftadan küçük kedi ve köpekler için uygun değildir. Gözle temas ettirilmemelidir. Gıda malzemelerinden uzakta, çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza edilmelidir. Kendi ambalajı içinde, oda sıcaklığında, güneş ışığından ve nemden uzakta muhafaza edilmelidir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.