Watch Gt 3 Elegant 42 Mm Akıllı Saat (Huawei Türkiye Garantili) Beyaz
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (3)
  • Soru ve Cevap (4)

Huawei Watch Gt 3 Elegant 42 Mm Akıllı Saat (Huawei Türkiye Garantili) Beyaz

GENEL ÖZELLİKLER

BOYUT
Genişlik: 42.3 mm | Yükseklik: 42.3 mm | Kalınlık: 10.2 mm | *Ürün boyutu, ürün ağırlığı ve ilgili özellikler yalnızca teorik değerlerdir. Tek tek ürünler arasındaki gerçek ölçümler değişiklik gösterebilir. Tüm özellikler gerçek ürüne tabidir.

AĞIRLIK
Yaklaşık 35 g (Kayışsız) *Ürün boyutu, ürün ağırlığı ve ilgili özellikler yalnızca teorik değerlerdir. Tek tek ürünler arasındaki gerçek ölçümler değişiklik gösterebilir. Tüm özellikler gerçek ürüne tabidir.

MALZEME
Paslanmaz çelik ön kapak + Safir kalp atış hızı merceği + Plastik arka kapak

EKRAN BOYUT
1.32 inç | *Ekranda yuvarlatılmış köşeli tasarımla, standart dikdörtgene göre ölçüldüğünde ekranın köşegen uzunluğu 1.39 inçtir (gerçek görüntülenebilir alan biraz daha küçüktür).

EKRAN TÜRÜ
AMOLED

ÇÖZÜNÜRLÜK
466 x 466 | *Dokunmatik Ekran, kaydırma ve dokunma hareketlerini destekler.

HAFIZA
4 GB

PİL
Ortalama Kullanım Süresi: 7 Gün *Ortalama kullanım süresi saatin kullanım şekline göre farklılık göstermektedir. Pil ömrü kullanıcının alışkanlıklarına ve kullanım sıklığına göre değişmektedir.

ŞARJ BAĞLANTISI
Kablosuz Şarj Beşiği

GEREKSİNİMLER

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Android 6.0 veya üstü, iOS 9.0 veya üstü

ÇEVRE
Sıcaklık: -20 °C~+ 45 °C I Nem: 5%~ 95%

SENSÖRLER
Jiroskop | İvmeölçer | Optik Kalp Atış Hızı Sensörü I Hava Basıncı Sensörü I Sıcaklık Sensörü I Jeomanyetik Sensör

ÖZELLIKLER

DÜĞME KONTROLÜ
Güç Düğmesi I Fonksiyon Düğmesi I Saat tepesine basıp tutma ve döndürme gibi işlemler için destek

SU GEÇİRMEZLİK
5 ATM değerindeki basınca dayanıklı. | *5 ATM sınıfına dahil cihazlar, 22810:2010 ISO standartlarına göre 50 metrelik derinlikteki su basıncına dayanıklıdır. Havuzda ya da denizde sığ bölgelerde kullanılabilir. Ancak tüplü dalış, su kayağı, yüksek hız içeren su sporları veya belirtilen derinlik oranının ötesine geçecek aktiviteler sırasında kullanılmamalıdır.

BLUETOOTH
5.2

GPS
Desteklenmektedir

HOPARLÖR
Desteklenmektedir

MİKROFON
Desteklenmektedir

ARAMA YANITLAMA
Desteklenmektedir

KUTU İÇERİĞİ

HUAWEI Watch GT 3 x 1 | Kablolu Sarj Beşiği (Şarj Kablosu Dahil) x 1 | Hızlı Başlangıç & Güvenlik Kılavuzu x 1 | Garanti Belgesi x 1 | *Farklı pazarlarda değişiklik gösterebilir. Daha ayrıntılı bir liste için yerel satış kanalına başvurun.
Giyilebilir teknolojik cihazlar arasında yer alan akıllı saatler, bileğe takılmak suretiyle taşınabilir özelliği de bir arada sunar. Akıllı telefonlara benzer özellikler ile dizayn edilen ürün modellerinde genellikle dokunmatik ekran özelliği ve farklı uygulama avantajları bulunur. Aynı zamanda hem kalp atış hızınızı hem de hayati öneme sahip olan belirtilerinizi takip etmekle kalmayıp kayıt altına alabilir. 2010’lu yıllarda teknolojik ürünler tasarlayarak piyasaya sunan firmalar tarafından geliştirilerek ürün gamına eklenen akıllı saat modelleri, dijital özellikli saatleri gölgede bırakacak yetenekler sunar. Belli bir amaç doğrultusunda kullanım sağlayabileceğiniz gibi günlük kullanımlar için de tercih edebileceğiniz akıllı saatler pek çok avantajlı özelliği bünyesinde barındırır.

Akıllı telefonlarınız ile eşleştirme yapabileceğiniz saatler gelen bildirimleri alabilmenize yardımcı olur. Saatiniz vasıtası ile akıllı telefonunuza iletilen bildirimleri bileğinizde görebilirsiniz. Örneğin, daha yeni modellerde bir düşme sensörü bulunur. Saat takılıyken düşerseniz sonraki hareketinizi algılar. Hareket etmemeniz durumda ise artarak devam eden bildirimler göndermeye başlar Bildirime yanıt vermediğinizde saat yaralandığınızı varsayar ve sizin adınıza yetkilileri uyarır.
Ürün çeşitlerinin donanımında yer alan uygulamalar modelden modele farklılık gösterebilir ki bu durum saatinizin ne kadar iyi olduğu hakkında bilgi sahibi olabilmenizi de sağlar. Bunun yanı sıra özel amaçlara hizmet edebilmek için (dalış ya da yürüyüş gibi) tasarlanan ürün alternatifleri de mevcuttur.
Genellikle telefonlar ile eşleştirme yapılarak kullanımı sağlanan akıllı saatler bu sayede medya oynatıcıları konusunda da etkilidir.
Sık sık spor yapmayı seven kişiler için kondisyonun takip edilebilmesi son derece önemli bir unsurdur. Bu konudaki kabiliyeti ile akıllı saatler en iyi seçimlerden biri olarak öne çıkar.
Konumunuzu baz alarak, çevrenizi kaybolma endişesi yaşamadan rahatlıkla keşfedebilmenize olanak tanır. Pek çok akıllı saat modelinde yer verilen GPS özelliği konum bilgileri konusunda gereken takibi rahatlıkla yapabilir.
Akıllı saat modellerinin sahip olduğu özellikler arasında uzun süreli pil ömrü de yer alır ki bu detay kullanıcıların dikkat ettiği faktörlerden bir tanesidir. Saatlerin sunmuş olduğu pil ömrü de modeller arasında bulunan farklılıklardandır. 18 saatlik kesintisiz bir kullanım elde edebilmenize olanak tanıyan ürün alternatiflerinin yanı sıra 2 ya da 3 gün gibi bir süre ile kullanabileceğiniz saatler de vardır.
Dalış için özel olarak tasarlanan saat modellerinden en iyi verimi alabilmek için düzenleyicinizi Bluetooth özelliği ile bağlamanız yeterlidir. Bu sayede derinlik, kalan süre, sıcaklık ve diğer önemli göstergeleri size sunabilir.
Huawei Watch Gt 3 Elegant 42mm – Beyaz Özellikleri ve Sağladığı Avantajlar Nelerdir?
Sağlık uygulamalarında yer alan; kalp atış hızı, EKG, kandaki oksijen oranı gibi farklı özellikler sayesinde sağlık durumunuzu anlık olarak takip edebilirsiniz.
Geliştirilmiş GPS uygulaması dilediğiniz yeri güvenli bir şekilde keşfedebilmenizi sağlar.
Yapacağınız egzersizler sırasında gereksinim duyduğunuz verileri sizin için belirleyerek kayıt altına alabilir.
İlaç ya da takviyelerinizi almanız gereken zamanları akıllı saatinize kaydedebilir ve unutma endişesi yaşamazsınız.
Uyku düzeninizi oluşturabilmenize olanak tanıyan uyku uygulamaları da saatin diğer bir özelliğidir.
Kablosuz şarjı desteklemesi günün her saatinde şarj endişesi yaşamadan keyifli bir kullanım elde edebilmenizi sağlar.
Tasarımında yer alan modern detaylar ve şık görünümü ile tarzınızın en iyi tamamlayıcısı olabilecek niteliktedir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.