Micro Koku Makinesi Beyaz 50 ml Ginger Flowers
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Ginger Flowers'ın büyüleyici kokusu ile tanışın! Ürün Özellikleri Genellikle evler, iş yerleri, mağazalar gibi mekanlarda kullanılır ve kokuların atmosferi iyileştirmek, stresi azaltmak, veya bir ürünün satışını arttırmak için kullanılır. Micro koku makinesi, gelişmiş soğuk difüzyon teknolojisi ile çalışır. Bu sayede homojen bir şekilde koku hava da saatlerce asılı kalır ve etkisini uzun süre kaybetmez. Önemli Notlar 200m3 alanlara kadar etki göstermektedir. Pilli veya adaptörlü çalışma seçeneklerine sahiptir. Düşük enerji tüketimi ile doğa dostudur. 50 ml'lik aromatik esansiyel carpex koku kartuşları ile kullanıma uygundur. 3 farklı koku kademesi bulunmaktadır. Sessiz çalışma özelliğine sahiptir. Garanti süresi 2 yıl Hızlı teknik servis ve yedek parça desteği bulunmaktadır. Kutu İçeriği Micro Koku Makinesi Beyaz + 50ML Ginger Flowers ; Adaptörlü Enerji Kablosu ; Montaj Vidası ; Kullanım Klavuzu ; Pil Yuvası ;

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.