Relax Çift Kat Paslanmaz Çelik 2 Litre Termos
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Relax Çift Kat 304 Paslanmaz Çelik 2 Litre Termos

Hızlı ve hareketli günlük yaşantınızda size zaman kazandıracak olan Çelik Termos 2 Litre, çay, kahve ya da sadece sıcak suya istediğiniz zaman ulaşabilmeniz için size mükemmel bir fırsat sunuyor.

Sıcaklığı uzun süre muhafaza eden bu termosu günün her anında severek kullanacaksınız.
Yüksek kaliteli paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Çift katlı yapısıyla uzun süreli sıcağı sıcak, soğuğu soğuk tutar. 2 litrelik geniş iç hacmi sayesinde tüm aileye hatta misafirlere bile yetecektir.
Kullanımı oldukça kolaydır kırmızı düğmeye bastığınızda musluk kısmı açılacaktır kapak kısmı vidalı olduğundan açılma ve dökülmelere karşı güvenlidir ayrıca dış hava ile teması tamamen kesik olduğundan uzun süre ısıda bir değişim olmadan güvenle saklar.
Ürün hafif ve ergonomiktir yer kaplamazÖzellikleri:
Paslanmaz Çelik İç ve Dış Gövde
Özel Kilitli Kapak
Leke Tutmaz Dış Gövde
Oda sıcaklığında 6 saate kadar 73°, 12 saate kadar 60°, 24 saate kadar 45° derece muhafaza.
Ölçüleri : 28x16 cm

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.