Provit Ad3Ec Suda Eriyen Kuş Vitamin Tozu 100 Gr
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Profarm Provit Ad3ec Suda Eriyen Kuş Vitamin Tozu 100 Gr Provit AD3EC Suda Eriyen Kuş Vitamin Tozu 100 Gr Provit AD3EC, A, D3, E, ve C vitaminleri, amino asitler ve iz mineral içeren yem premiksidir.
Süs kuşlarında vitamin ve mineral katkısı olarak kullanılır.
Provit AD3EC vitamin ve mineral takviyesi süs kuşlarının düzgün gelişimi ve beslenmesi için hayati öneme sahiptir ve beslenmesinde uygun miktarda A, D, E ve C vitaminlerini alamayan kuşlar için faydalıdır.
Stres faktörlerinin önlenmesi ve verimlilik en üst seviyede tutulmasını sağlar.
Katkı maddesi adı Miktar ve birim miktar/kg Katkı maddesi adı Miktar ve birim Vitamin A 8.000.000 IU L- lysine HCl 5.000 mg Vitamin D3 2.000.000 IU DL- methionine 4.000 mg Vitamin E 12.500 mg Se, İnaktif selenize maya 12 mg Vitamin C, 10.000 mg Laktoz 934.910 mg ascorbic acid BİLEŞİMİ(1 kg için) KULLANIM AMACI: Büyümede gerilik ve verim düşüklüklerinde (büyüme, yumurtlama, vb.) İştah kaybında, yem tüketiminin azalmasında Üreme performansı yetersizliklerinde Stres faktörlerinin varlığında Kemik gelişim bozukluklarında kullanılır.
Bağışıklık yetersizliklerinde KULLANIM ŞEKLİ : Süs Kuşları: 2 g Provit AD3EC, 100 ml suya ilave edilip eritilerek verilir.
Güvercin ve papağanlara 4 g Provit AD3EC, 100 ml suya ilave edilerek verilir.
Ürün günlük hazırlanıp kullanılmalıdır.
UYARILAR:Vitamin D2 içeren diğer premikslerle birlikte kullanılmamalıdır

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.