product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
ACK Sinek ve Uçan Haşere Öldürücü 220V 38W ; İç mekan ürünü ve 2X18 38 W'dır. ; Çalışma ömrü 8.000 saattir. ; 100 m2 alanda etkilidir. ; UV ışık yayar.; Açma-kapama düğmesi mevcuttur. ; Asılabilirdir. Kutu içerisinde asmak için zincir bulunmaktadır. ; 2 adet T5-8/18W ampul tüp kullanılmıştır. Tüpler kolayca değiştirilebilmektedir. ; Mor ötesi ışık veren lamba, insanlar ve hayvanlar için tamamen zararsızdır. ; Sağlıklı, çevreye saygılı, kokusuz ve gazsızdır. Doğayı kirletmemektedir. ; RoHS compliant belgesi bulunmaktadır. ; CE belgesi mevcuttur. ; IP 20 sınıfındandır. Çapı 12,5 milimetre den büyük cisimler cihazın içine temas edemez ve suya karşı koruması bulunmamaktadır. ; Haşereleri 220V Elektrik ile öldürmektedir. (Cihaz fişe takılı iken iç kısmına parmak, el, sokulmamalıdır.) ; Ürünün ebatı 64,5 X 7 X 26,5 santimetredir. ; Montajı ve temizliği oldukça kolaydır. Çıkarılabilir tepsisi bulunmaktadır. ; Periyodik olarak temizlik yapılması gerekmektedir. ; Ürün çocukların ulaşamayacağı yerlere, 2 metre veya daha yükseğe asılmalıdır. ; Ev, mutfak, restoran, otel, çiftlik, kesimhaneler, ahır, hastane, fabrika, dükkanlar, garaj, ofis, ve benzeri kapalı yerlerde rahatlıkla kullanılabilir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.