product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Alev Almaz Döküm Izgara (Ham) (Guruss Karp İgrill)

Bu Alev Almaz Döküm Izgara 25x39 cm boyutlarındaki, 5.5 kg ağırlığında, Guruss, Karp, iGrill gibi popüler mangallarla uyumludur. İzgara, alev almaz özellikli, dökme demirden elde imal edilmiştir ve özel tasarımı sayesinde alevlerin ızgara üzerine çıkmasını engeller. Bu özelliği, taze kömürde yağlı etlerinizi rahatça pişirmenizi sağlar.

Bakımı ve koruması önemli olan bu ızgara, kullanıldıktan sonra yağlanmalıdır. Aksi takdirde paslanabilir. Izgara, bulaşık makinesinde yıkanmamalı ve deterjan kullanılmamalıdır. Temizliği için karbonatlı sıcak su kullanılmalı, sonra kurulanmalı ve yağlandıktan sonra nemsiz bir ortamda saklanmalıdır. Ayrıca, temizlerken aşındırıcı malzemeler ve kimyasalların kullanılmaması, sert metal cisimlerle kazıma işlemi yapılmaması gerekmektedir. Izgara, düşürülmemeye dikkat edilmelidir.

Ayrıca aşırı kömür kullanımı durumunda, ızgaranın üzerindeki yağlar tutuşabilir. Izgara, altta oluşan alevlerin yukarı çıkmaması şeklinde tasarlanmıştır, bu yüzden pişireceğiniz ete göre kömür miktarını ayarlamanız gerekmektedir.

Paket içeriğinde 1 adet 25x39 cm alev almaz döküm ızgara bulunmaktadır. Bu ızgara, döküm demirin dayanıklılığını ve alev almaz özelliğini bir arada sunarak, mükemmel mangal deneyimlerinizi daha da zenginleştirecektir.

Meaty&Cheesy

Uyumlu ModellerGuruss CG50, Guruss CG75, Karp 75, IGRILL 402 Serisi, IGRILL 515 Serisi, IGRILL 740 Serisi, IGRILL 1000 Serisi
Meaty&Cheesy
Mangal ve Aksesuar Dünyası

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.