Alfafonet Fiber Optik Toz Kapağı - SC-DX / LC-QD, fiber optik altyapılarda kullanılmayan adaptör ve portların toz, kir ve dış etkenlere karşı korunması için tasarlanmış koruyucu bir aksesuardır. SC-DX ve LC-QD uyumlu yapısı sayesinde fiber optik sonlandırma kutuları, patch panel sistemleri ve rack kabinet içerisindeki bağlantı noktalarının güvenli şekilde korunmasına yardımcı olur.
Fiber optik sistemlerde bağlantı kalitesini korumak kritik olduğu için, bu toz kapakları portların kirlenmesini önleyerek sinyal kayıplarını ve bağlantı problemlerini azaltmaya destek olur. Dayanıklı malzeme yapısı uzun ömürlü kullanım sağlarken, pratik tak-çıkar tasarımı sayesinde kurulum ve bakım süreçlerini kolaylaştırır.
Veri merkezleri, telekom altyapıları, sistem odaları ve profesyonel network kurulumlarında yaygın olarak kullanılan Alfafonet SC-DX / LC-QD Fiber Optik Toz Kapağı, fiber optik altyapılarda düzenli, güvenli ve stabil bir bağlantı ortamı oluşturulmasına katkı sağlar.
Bu İlan ENTEGRA ile Listelenmiştir
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
