product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Royal Ayakkabılık, evinizin kapısında yaşanan ayakkabı karmaşasını önlemek için özel olarak tasarlanmıştır. ; 4 ayrı bölmeye sahip olan bu pratik ürün, ayakkabılarınızı düzenli bir şekilde saklamanıza olanak tanır ve evinizdeki düzeni korur. ; 80 x 90 x 30 boyutlarıyla her türlü alana rahatça uyum sağlayan Royal Ayakkabılık, sağlam ve dayanıklı malzemelerden üretilmiştir, bu da uzun ömürlü kullanım sağlar. ; Royal Ayakkabılık sadece pratik değil, aynı zamanda şık bir görünüme sahiptir. ; Ev dekorasyonunuza zarif bir dokunuş katarak, odanızın estetik görünümünü tamamlar. ; Artık kapı önünde yaşanan ayakkabı karmaşasına son verin ve evinizdeki düzeni sağlamak için Royal Ayakkabılık'ı tercih edin. ; Demonte halde gönderilen ürün, kolay ve hızlı kurulumu sayesinde size zaman kazandırır. ; Kurulum için gerekli tüm parçalar paketin içinde yer alır ve basit talimatlarla adım adım montajı gerçekleştirebilirsiniz. ; Siz montajı tamamlarken birkaç dakikanızı alırken, sonrasında ayakkabılarınızı düzenlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. ; ; Bu sebeple, demonte ürünü montaj etmeden önce tüm parçaların eksiksiz olduğundan ve hasarlı bir parça olmadığından emin olmanız önemlidir. ; Ürünümüz, kaliteli malzemelerden üretilmiş olup, titiz bir kalite kontrolünden geçmektedir. ; Ancak nadiren de olsa hatalı veya eksik parçalar olabilir. ; Bu durumda endişelenmenize gerek yok, çünkü müşteri memnuniyeti bizim önceliğimizdir. ; Eğer ürününüzde herhangi bir hata veya eksiklik fark ederseniz, eksik parça talebinde bulunursanız. ; Size en kısa sürede tedarik sağlayacak ve sorununuzu çözeceğiz. ; İyi alışverişler dileriz.;

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.