product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

AQARA Sıcaklık ve Nem Sensörü Özellikleri: Ev sıcaklığı ve nem değişimleri ile atmosfer basıncının gerçek zamanlı izlenmesi. Evinizdeki sıcaklık konfor bölgenizden çıktığında telefonunuz bilgilendirilir. Mijia APP aynı zamanda her zaman ve her yerde mevcut sıcaklık, nem ve basınç verileri ve tarihsel değişim eğrileri kontrol edebilirsiniz. İç sıcaklık ve nemi artırmak için akıllı bağlantı (Evdeki sıcaklık ve nem konfor seviyesinden saptığında, iç sıcaklık klima ortağı tarafından otomatik olarak ayarlanabilir; Akıllı soket ve diğer bağlı nemlendirici veya diğer elektrikli ile donatılmıştır evdeki nemi iyileştirmek ve sağlıklı ve rahat bir yaşam ortamı sağlamak için cihazlar.) Sıcaklık ve nem sensörünü bebek odasına yerleştirin. Sıcaklık ve nem konfor bölgesinden saptığında, sıcaklık ve nem otomatik olarak ayarlanabilir. Sıcaklık ve nem sensörünü dolabınıza yerleştirin ve nem çok yükseldiğinde, telefonunuz bir hatırlatma alır, böylece nem alıcınızın değiştirilmesi gerektiğini bilirsiniz. Bağlantı basittir ve sadece iki adım alır. Mijia APP ile Aqara sıcaklık ve nem sensörleri kolayca bağlanabilir ve kullanılabilir. Zengin oyun elde etmek için bir dizi akıllı aksesuarla da eşleştirilebilir. Akıllı aksesuarlar, evinizdeki Wi-Fi dengesiz veya hatta kesintiye uğradığında iyi çalışır. Zigbee inin özellikleri, cihazın daha hızlı tepki vermesini ve daha sorunsuz bir şekilde kontrol edilmesini bile sağlayabilir. Özellikler: Öğe türü: Aqara Sıcaklık Nem Sensörü Model: WSDCGQ11LM Beyaz renk Kablosuz tipi: Zigbee Güç: 1 * CR2032 düğme hücresi Sıcaklık algılama aralığı ve hassasiyeti: -20 ? ~ + 60 ?, ± 0.3 ? Hava basıncı algılama aralığı ve hassasiyeti: 30HPa ~ 110KPa, ± 120Pa Ürün boyutu: 9 * 36 * 36mm Paket ağırlığı: 60g / 2.11 ons Paket büyüklüğü: 160 * 100 * 66mm / 6.29 * 3.93 * 2.59 inç Paket listesi: 1 * Sıcaklık Nem Sensörü 1 * Kullanım kılavuzu Not: * Bir hub gereklidir. * Aqara Sıcaklık ve Nem Sensörünün Homekit teknolojisi ile uyumlu olması için Aqara Hub gereklidir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.