product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
DOĞAL BAKIMIN SAF KEYFİ: Hassas Ciltler İçin En İyi Seçim! Hassas cildi nazikçe temizler. ; Tamamen doğal. ; Bu özel formülasyon, hassas ciltlere sahip bebekler için tasarlanmıştır. Atopik şampuanımız, atopik dermatit, veya cilt tahrişi gibi cilt sorunları yaşayan bebekler için mükemmel bir seçenektir. Aynı zamanda, normal ve kuru cilde sahip bebekler için de uygundur. Hassas ciltler için özel olarak formüle edilen bu ürün vegan dostu olup, dermatolojik olarak test edilmiş, doğal ve organik içeriklerle zenginleştirilmiştir ve paraben, gluten, boya, parfümlerden arındırılmıştır, bu da cildi korur ve tahrişi azaltır. Ayrıca, cildi nemlendirir ve doğal nem dengesini korur, böylece bebeklerin cildi temiz, yumuşak ve sağlıklı kalır. Kimler İçin Uygundur? Atopik dermatit veya kuru, hassas cildi olan bebekler için kullanıma uygundur, nemlendirme ve tahrişi azaltmaya yardımcı olur. Nasıl Kullanılır? Avucunuza bir veya iki kez pompa yapın ve nazikçe ıslak saç ve vücuda masaj yapın. Ilık su ile iyice durulayın. Uyarılar: Sadece harici kullanım içindir. İçindekiler: Aqua, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Glycerin, Glyceryl Oleate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Calendula Officinalis Flower Extract, Xanthan Gum, Cocos Nucifera Oil, Lavandula Angustifolia Oil;

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.