product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
YUMUŞAK VE PARLAK SAÇLAR Sağlıklı ve dolaşmayan saçlar için besleyici formül ; Sağlıklı Ve Beslenmiş Bir Cilt İçin Bitkisel İçerikler! Saç kremi, saçları yumuşak ve parlak tutar. Ekstra nazik formül, hassas saçları aloe vera, soya protein ve B5 Vitamini ile besler. Çocuklar doğal narenciye kokusunun ferahlatıcı tadını çıkarırken, ebeveynler karışıklık olmayan sağlıklı saçlardan memnun olacaklar. Kimler İçin Uygundur? Ürün; parabenlerden, gluten, boyalar ve parfümlerden arındırılmıştır, bu da hassas cilde sahip olanlar için uygundur. Ayrıca; vegan dostudur, dermatolojik olarak test edilmiştir ve doğal ve organik içeriklerle zenginleştirilmiştir. Nasıl Kullanılır? Saç kremi temiz ve nemli saça uygulanır. Nazikçe saçlara masaj yapılır ve ardından durulanır. Uyarılar: Sadece harici kullanım içindir. İçindekiler: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cocos Nucifera Oil, Tocopherol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, Squalane, Camellia Sinensis Leaf Oil, Cucumis Sativus Oil, Helianthus Annuus Seed Oil , Chamomilla Recutita Flower Oil, Calendula Officinalis Flower Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Glycerin, Citrus Grandis Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Potassium Sorbate

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.