product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Bibimcos aha-Bha facial toner 200ml aha-Bha tonik Ciltteki ölü derileri, makyaj kalıntılarını ve kirleri peeling yaparak temizlemeye yardımcı toniktir. Bibimcos aha-Bha facial toner 200ml aha-Bha tonik özellikleri Cilt yüzeyinde ve gözenekler içinde birikebilen ölü deri ve kirleri nazik bir şekilde giderilmesini sağlar. Cilt dokusunu daha pürüzsüz hale getirmeye yardımcı olurken daha aydınlık bir cilt görünümünü sağlamasına yardımcı olur. Ciltteki sebum denegesini sağlamaya yardımcı olur. 2% salisilik asit 1% glikolik ve laktik asit içerir. Bitkisel eksraktlar içerir. Fiddy method’a uygundur. Tüm cilt tipleri tercih edebilir. Bibimcos aha-Bha facial toner 200ml aha-Bha tonik kullanımı Cildinizi temizleyiniz ve kurulayınız. Isterseniz bir pamuk ya da elleriniz yardımı ile cildinize uygulayınız. Gözeneklerinizin veya siyah noktalarınızın çok olduğu yerler bölgesel olarak da uygulayabilirsiniz. Uygulama sonrası cilt tarafından emilmesini bekleyiniz. Durulama gerekmez. Daha sonra cilt bakım rutininizin diğer adımına geçebilirsiniz. Içerik Water, methylpropanediol, propanediol, salicylic acid, glycolic acid, 1,2-Hexanediol, lavandula angustifolia (lavender) flower extract, lactic acid, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, monarda didyma leaf extract, butylene glycol, salvia officinalis (sage) leaf extract, sodium hydroxide, mentha viridis (spearmint) leaf extract, mentha suaveolens leaf extract, origanum vulgare leaf extract, geranium maculatum extract, tetrasodium edta, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf extract, polysorbate 20, salix alba (willow) bark extract

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.