Bolovia Pasta Kediler Için Tamamlayıcı Malt Pastası 50G
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Candioli Bolovia kedi pastası, kedilerin yalanma sırasında yuttukları tüylerin zamanla birikerek topaklaşması ve kusmaya neden olmasını önlemek amacıyla kullanılan, tüy yumağı önleyici kedi macunudur. Kediler doğası gereği kendisini yalayarak temizler, bu sırada fazlaca tüy yutar ve tüyler zamanla midesinde birikerek topak halini alır. Tüy yumağı olarak adlandırılan bu topakların oluşmadan tüylerin sindirim ile atılmasını kolaylaştırmak için malt macunu kullanılması önerilir.
* Malt macunu kullanılmaması halinde kedilerin çimen veya evdeki bitkileri yiyerek kusmaya çalışması midelerinde biriken tüyleri atmak istemelerinden dolayıdır.
* Kedi macunu tüylerin bir araya gelip topaklanmasını önler, var olan topakların dağılması ve dışarı atılmasını kolaylaştırır.
* İçeriğinde bulunan malt sayesinde tüy yumaklarının bağırsaktan geçişini kolaylaştırır.
* Öksürmeyi, öğürmeyi ve kusmayı önleyerek kedinizin rahat etmesini sağlar.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.