CSD600  Mesh Elektro Davul Seti (Kulaklık ve Tabure)
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Carlsbro CSD600 Mesh Elektro Davul Seti (Kulaklık ve Tabure)

İkonik İngiliz markası Carlsbro, 1959'dan beri The Beatles, Mick Jagger ve Oasis gibi sanatçılar tarafından ünlü olarak kullanılan tüm tüplü gitar amplifikatörlerinden başlayarak harika sesler yaratıyor. 



Carlsbro'nun en iyi üretimlerinden olan davul kiti CSD600, tüm CSD elektronik bateri kitlerinin en iyi özelliklerini içerir. 



Carlsbro CSD600 9 Parçalı Elektronik kafesli baş davul kiti, yeni Commander 600 ses modülünden, beş örgü davul pedinden ve üç bölgeli sürüş zili ve gerçek bir hi-hat sehpasıyla çalışan gerçekçi bir hi-hat dahil olmak üzere dört zilden oluşur. Commander 600 ses modülünde 2.8 'LCD ekran, 20 kullanıcı tanımlı davul seti, 30 ön ayarlı davul seti, 408 yüksek kaliteli perküsyon sesi bulunur. 



6 farklı Reverb ayarı, EQ, filtre ve akort ayarları, profesyonel davulcuların kendi seslerini ayarlamalarına olanak tanır.



 

 

Davul Modülü

Commander 600 Davul Modülü iyi tasarlanmış, kullanımı kolay ve özelliklerle doludur. 30 dahili önceden ayarlanmış davul seti ve 408 perküsyon sesi ile size ilham verecek çok şey var. Modülde yerleşik 20 demo şarkı vardır, aynı zamanda telefonunuzu veya tabletinizi takmanıza ve kendi destek parçalarınızı çalmanıza olanak tanıyan bir aux giriş bağlantı noktasından da yararlanır. Bir MIDI bağlantı noktası, kitinizi herhangi bir bilgisayara bağlamanıza ve dış sesleri kullanmanıza olanak tanır; bu, bu kitin bir stüdyo kurulumunun parçası olarak çalışabileceği anlamına gelir. Bir hat çıkışı ve bir kulaklık, bu kit ile kulaklık veya bateri amfisi kullanıp kullanmayacağınızı seçmenize olanak tanır.



 



Öğrenme Yardımları

CSD600 bateri kiti, zaman işareti, tempo ve ses seviyesi üzerinde tam kontrole sahip bir metronom ve arkanıza yaslanıp çalmanızın nasıl geliştiğini dinleyebi...



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.