product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

“2019-Necati Cumalı Oyun Yazma Yarışması’nda 1.’lik Ödülü alan Öteki Ankara Müzikkalli, seyirciyi günümüz Ankara’sının çıplak ve soğuk gündelik gerçeğiyle karşı karşıya getirirken Ankara’ya, ötekileştirdiğimiz alt kültürün gözünden bakmayı seçiyor; Ankara Kalesi’nin sırtlarında, binlerce yıllık Antik Roma Tiyatrosunun gölgesinde, teatral bir kurgunun kahramanları tarafından canlandırılıyor.

Nakş-ı Zigetvar

Osmanlı tarihinin kriz anlarından birini konu alıyor. Zigetvar Kuşatması sırasında Kanuni hayatını kaybedince, kuşatmanın seyrinin etkilenmesini istemeyen Sadrazam Sokullu bir oyuna başvuruyor. Yazar, bu kurgusal zemin üzerine minyatür sanatından, Karagöz’ün hayal perdesinden yararlanarak masalsı bir aşk hikâyesi örüyor.”

- Füsun Ataman

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.