product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

CST 20 x 3.50/4.00 Kalın Sibop Fat Bike Bisiklet İç Lastiği, fat bike sürüşleriniz için özel olarak tasarlanmış yüksek kaliteli bir iç lastiktir. Geniş yüzeyli jant ve lastiklere mükemmel uyum sağlayan bu iç lastik, sürdüğünüz her yolda ve her zeminde güvenilir sunar. Hem profesyonel dağ bisikletçileri hem de rekreatif sürücüler için ideal bir seçenektir. Neden CST 20 x 3.50/4.00 Kalın Sibop Fat Bike Bisiklet İç Lastiği? CST 20 x 3.50/4.00 Kalın Sibop Fat Bike Bisiklet İç Lastiği, en zorlu koşullarda bile dayanıklılık ve güvenilirlik sunarak sizi destekler. CST'nin mükemmel kalitesi ve özel tasarımı sayesinde, fat bike maceralarınızı en iyi şekilde yaşayabilirsiniz. Her pedal çevirişinde size güven veren bu iç lastik ile sınırları zorlayın ve doğanın tadını çıkarın. Paket İçeriği: 1 adet CST 20 x 3.50/4.00 Kalın Sibop Fat Bike Bisiklet İç Lastiği ;

CST İç Lastik 20X3.50/4.00 40mm SV Motor Sibop
Cst Fat Bike 20X3.50/4.00 İç Lastik Kalın Sibop
AV sibop:
Sibop modeli : SV Schrader, Araba sibop,
Sibop uzunluğu: 40 mm
Bu ürün kutuludur.



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.