Bond Repair Şampuan 450 Ml
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
DailyPerfection Pro serisi, tüm saç tiplerine özel
saçları kurtaracak, onaracak,güçlendirecek ve gelecekte gelebilecek tehlikelere karşı korumak amacıylayepyeni özel bir profesyonel seri ile tüketiciler ile buluşuyor. Milyonlarcabağdan oluşan saç yapımız uygulanan işlemler nedeniyle zarar görebilir. BondRepair, bağ onarım vitaminleri içeren formülüyle kırık bağları onarmak için saçyüzeyinin korteksine nüfuz ederek, saç tabakasında bulunan keratinlerin hasargörmüş bağlarını onarır. Saça gücünü , elastikiyetini ve direncini yeniden kazandırır. ·
Bağonarım vitaminleri içeren formülüyle kırık saç bağlarını onarır.
·
Saçbağlarını kuvvetlendirerek, saç tellerinin yapısının ve gücünün korunmasınısağlar. Bu sayede gelecekteki hasarlara karşı koruma sağlar.
·
Saçyüzeyinin korteksine nüfuz ederek, saç tabakasında bulunan keratinlerin hasargörmüş bağlarını tamir eder.
·
Sülfatsızformülü ile saça hasar vermeden bakım yapar.
·
Keratiniçeren özel formülle saçlara ihtiyacı olan vitaminleri kazandırarak bakımyapar. Hasar görmüş saçları onarır, saçların her zaman sağlıklı ve parlakgörünmesini sağlar.
·
Biotinile zayıf saçları güçlendirerek saç dökülmelerinin önüne geçer.
·
Organik
·
Eniyi sonuçlar için diğer Daily Perfection Pro ürünleriyle birlikte kullanın. açın dayanıklılığını artırmak ve genel görünümünü iyileştirmek için geliştirilen bu ürün, saç yüzeyinin korteksine nüfuz eder ve saç tabakasında bulunan keratinlerin hasar görmüş bağlarını onarır. Bu sayede, saç tellerinin kırılmalara karşı direncini artırır ve saçın daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.