DeepCool LE520 240 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Siyah Sıvı Soğutucu
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

DeepCool LE520 RGB inceleme

LE520240mm ARGB Sıvı Soğutucu

 

DeepCool LE520 hepsi bir arada sıvı soğutucu, yeni yüksek performanslı ARGB fanlar, termal macun ve DeepCool'un yeni sıvı soğutucu serisi tasarım öğeleriyle donatılmıştır.

GÜÇLÜ ISI DAĞILIMI

 

 

Verimli mikro kanallı su bloğu, kalınlaştırılmış bakır soğuk plaka ve yeni yüksek performanslı ARGB fanları sayesinde LE520, 220 W TDP'lik mükemmel ısı dağılımı sağlar.

 

 

 

 

YENİ SERİ TASARIM

 

 

LE520, köşeleri yuvarlatılmış, kare şekilli, parlak ARGB'ye ve ek dayanıklılığa sahip yeni bir seri pompaya sahiptir. 52 mm'lik düşük pompa yüksekliği, çeşitli ITX kasaları için mükemmel uyumluluk sağlar.

 

 

 

 

YÜKSEK PERFORMANSLI ARGB FANLARI

 

 

Dahil olan yüksek performanslı ARGB fanları canlıdır, parlaktır ve çeşitli anakart senkronizasyonlarını destekler. Fanlar, daha yüksek RPM'lerde maksimum CFM ve statik basınç sağlarken, daha düşük hızlarda 30dB'nin altında sessiz bir gürültü seviyesini korur.

 

 

 

 

 

SIZINTI ÖNLEYİCİ TEKNOLOJİ

 

LE520 sıvı soğutucu, DeepCool'un patentli Sızıntı Önleme Teknolojisine sahiptir. Dahili valf basıncı düzenler ve iç basınç atmosferik basıncı aştığında tahliye eder; bu, sızıntı olasılığını azaltırken daha uzun bir kullanım ömrüne yol açar.

 

 

BASİT VE GÜVENLİ

 

Kurulum basittir ve en son ana akım Intel ve AMD işlemcilerle uyumludur.

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.