product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Dermoskin Peptide Complex Cream 33 mlDermoskin Peptide Complex Cream 33 mlÜrün Adı: Dermoskin Peptide Complex Cream 33 mlÜrün Markası: DermoskinÜrün Boyutu: 33 mlÖzet Bilgi: Yaşlanma karşıyı bakım kremiÜrün Faydaları: Yaşlanma karşıtı bakıma yardımcıdır. Cildi nemlendirmeye yardımcı olur. Cildin yumuşaklığını arttırmaya yardımcıdır.Uygun Cilt Tipi: Tüm cilt tipleriKullanım Şekli: Cildinizi temizledikten sonra yeterli miktarda ürünü,gözünüze temas etmeden tüm yüzünüze eşit bir şekilde yayarak uygulayınız.Ürün Bileşimi: water,isohexadecan,niacinamide,ppg-15 staryl ether,saccaharide isomerate,caprylic capric triglyceride,squalane,palmitoly pentapeptide-4,acetyl hexanpeptide-37,shea butter,gliserin,vinly dimethicone, crosspolymer,cetearyl alcohol,dimethicone,sodium hyaluronate 5000 da,sodium hyaluronate1-1,5 mda,ammonium acryloydimethylta urate,laureth 7,allantoin,potassium cetyl phosphate,phenoxyetanol,caprylyl glycol,benzyl alcohol,trilon b
 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.