product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
METAPET Kedi Eğitim Spreyi (How to say NO!) patili dostunuzun sağlığı düşünülerek tamamen doğal içeriklerden üretilmiştir. İçerisinde herhangi bir kimyasal madde barındırmaz. İçeriğindeki doğal bileşenler, yavru kedinizin özel alanlarını belirleyen bir sinyal görevi görür. Metapet Kedi ve Yavru Kedi Eğitim Spreyi’ni zararlı kimyasal içeren spreyler ile kıyaslamayınız!.. %100 doğal olan spreyimiz, tüm yaş ve ırk grubundaki kediler için uygundur. Metapet Kedi ve Yavru Kedi Eğitim Spreyi , sevimli dostlarınızın evinizdeki eşyaları tırmalamasını ve ısırmasını engeller. İdrarla işaretleme alışkanlığını ortadan kaldırır. Spreyi kullanım talimatına uygun olarak kullandığınız halde, kedinizin evinizin özel alanlarına ilgisiz hale geldiğini fark edeceksiniz. Mobilya, koltuk, kanepe, yatak, perde ve halı gibi alanları ısırmasını engeller. Özellikle yavru kedinizin idrarını yapma alışkanlığı için eğitim spreyimiz önemlidir. Dış mekanda ve evinizde bulunan bitkilerin alanları işaretlemelerine (idrar yapmalarına)engel olur. KULLANIM TALİMATI: Ürünü iyice çalkalayınız. Evcil hayvanınızın uzak durmasını istediğiniz alana gün içerisinde 3-4 kez spreyi püskürtünüz. Bir odadan uzak durmasını istiyorsanız, herhangi bir beze püskürterek kapı eşiğine koyunuz. Yeni davranışına ve uzak kalması gereken alanlara uyum sağladığında kullanım sıklığını azaltınız ve ilerleyen süreçte ihtiyaç halinde kullanınız. Ürün Boyutu: 150 ML. Klinik onaylı – Kedi tırmalama eğitim spreyi -%100 doğal ve organik Metapetkedi eğitim spreyi, patili dostunuzun sağlığı düşünülerek tamamen doğaliçeriklerden üretilmiştir. Içerisinde herhangi bir kimyasal madde barındırmaz.Klinik onaya ulaşmak adına kutunun üzerindeki Karekodu (qr kodu) Okutmanızyeterlidir. Içeriğindeki Doğal bileşenler, kedilerinizin özel alanlardan uzak durmalarını söyleyen birsinyal görevi görür. Metapet kedi eğitim spreyi’ni zararlı kimyasal içeren kedi kovucu spreyler ile kıyaslamayınız!.. %100 doğal Olanspreyimiz, tüm yaş grubundaki kediler için uygundur. Kediler veyavru kediler doğal olarak tırmalamaya ihtiyaç duyarlar. Bazı kedigiller bunuheyecan gibi duyguları ifade etmek, dikkat çekmek veya bazen stresi azaltmakiçin yapar. Metapet kedi eğitim spreyi sayesinde kediniz tırmalaması gerekenalanları öğrenerek Mobilya, koltuk, kanepe, yatak, perde ve halı gibi alanlarıtırmalamayı durdurur.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.