Dynamat JOKER-1200.1 D Class 1 Ohmda 1200W 4 Ohmda 401W Bass Kontrol Mono Oto Anfi
Dynamat tarafından üretilen bu mono oto anfi, yüksek performanslı ses deneyimi sunar. Araç içi müzik keyfinizi bir üst seviyeye taşımak için tasarlanmıştır.
Özellikler:
- D sınıfı teknoloji
- 1 ohmda 1200W güç çıkışı
- 4 ohmda 401W güç çıkışı
- Bass kontrol özelliği
Üretici: Dynamat
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
