product image

Ürünün Diğer Satıcıları (5)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Fisher Price Clk64 Yaşa Göre Gelişim Eğitici Tablet (Türkçe)

Fisher Price Eğlen & Öğren

28 Farklı Uygulama Karşınızda Bebeğinizin ilk tableti: Fisher-Price Eğlen ve Öğren Yaşa Göre Gelişim Eğitici Tablet! Bu tablette Yaşa Göre Gelişim teknolojisi bulunmaktadır.

Bu teknoloji sayesinde öğretilen içerik, bebeğiniz büyüdükçe onun gelişimine uygun olarak değişir. Her bebek farklı bir hızda büyüyüp gelişir. Yaşa Göre Gelişim teknolojisi, size bebeğiniz için en uygun olan aşamayı seçme imkanı verir!

 

28 Farkılı Uygulama

Yaşa göre gelişim sistemindeki 3 farklı seçenekte farklı gelişim aşamalarına uygun şarkılar, cümleler ve sesler bulunur. Bebeğiniz 28 uygulama düğmesinden herhangi birine bastığında sesleri ve müziği etkinleştirerek harfleri, basit kelimeleri, hayvan isimlerini ve çok daha fazlasını öğrenir. Daha da çok eğlence için tablet bilgisayarın ekranındaki ışıklar, şarkılara ve cümlelere eşlik ederek yanıp söner.

Eğitici Tablet Bilgisayar bebeğinize harfleri, basit kelimeleri, hayvan isimlerini ve çok daha fazlasını öğretir!          Bir sürü müzik, cümle ve eğlenceli sesler!

 

Yaşa Göre Gelişim teknolojisi bulunmaktadır. Bu sayede bebeğiniz büyüdükçe, öğretici içeriği bebeğinizin gelişim aşamasına uygun olarak değiştirebilirsiniz!

Bu ürün, üç farklı gelişim seviyesi ile bebeğinizin yaş ve seviyesine uygun birbirinden farklı şarkılar, cümleler ve sesler sunar.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.