product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Bu set, 2 adet 800 ML'lik sprey içerir, böylece daha uzun süre kullanabilirsiniz. Ürün özellikleri:
Etkili leke çıkarıcı: Fixfresh koltuk kumaş ayakkabı leke çıkarıcı sprey, güçlü formülü sayesinde zorlu lekeleri etkili bir şekilde çıkarır. Koltuklarınızı, kanepelerinizi veya ayakkabılarınızı kusursuz bir şekilde temizler ve taze bir görünüm kazandırır.

Geniş uygulama alanı: Bu sprey, koltuklar, kanepeler, sandalyeler, halılar, ayakkabılar ve daha birçok kumaş yüzeyde kullanılabilir. Evde veya ofiste, farklı alanlarda kullanabileceğiniz çok yönlü bir üründür.

Hızlı etki: Fixfresh koltuk kumaş ayakkabı leke çıkarıcı sprey, hızlı bir şekilde etki gösterir ve lekeleri kolayca çözer. Uygulandıktan sonra kısa sürede lekenin üzerinde etkisini gösterir ve lekeyi kalıntısız bir şekilde çıkarır.

Kumaş dostu formül: Ürünün formülü, kumaş yüzeylere zarar vermeden etkili bir temizlik sağlar. Renk solması veya deformasyon riski olmadan lekeleri çıkarırken, kumaşların dokusunu korur.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.