Fluffie Stuffiez Küçük Pelüş Pegasus 511823
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

OYNAMANIN 3 YOLU: Çekin! Ortaya çıkarın! Doldurun! SÜRPRİZ KARAKTER GÖSTERİSİ: Altındaki sürpriz karakteri ortaya çıkarmak için Fluffie Stuffiez'inizden dış tüy katmanını çekin. Kimi alacaksın? İNTERAKTİF OYUN: Fluffie Stuffiez'inizdeki tüyleri çekerek ve tüyleri yumuşacık keseye yerleştirerek eğlenceli bir interaktif aktivite yaşayın. Fluffie Stuffiez saatlerce eğlence sağlar! Ortalama olarak, çekme tarzınıza ve hızınıza bağlı olarak, altındaki sürpriz karakteri ortaya çıkarmak için küçük bir peluğu tamamen çekmek yaklaşık 30-45 dakika sürer. YARATICILIK & DIY: Tüylerinizi çekmenin farklı yollarıyla yaratıcı olun. Karakterinize bıyık, tek kaş, kalp yanakları ve hatta bir mohawk verin - çekip ortaya çıkarırken benzersiz bir şekilde özelleştirmenin pek çok yolu var! SAKLAMA ÇANTASI: Yumuşak, yumuşacık çanta, çektiğiniz tüyler için saklama alanı görevi görür ve uzun süreli oyun için ikinci bir arkadaş olur. Yumuşacıklığı da onu harika bir kıpır kıpır oyuncak yapar!

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.