Fhns 905 4G Tc Wh C Ankastre Ocak Beyaz
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Franke FHNS 905 4G TC WH C Ankastre Ocak Beyaz

 
Fonksiyonel Kullanım Özelliği

Her anlamda sizlere en yüksek kullanım performansı sağlayan ürün, sahip olduğu fonksiyonel özellikleri ile alanının en çok tercih edilen ürünlerinden bir tanesidir. Üstün teknolojisi sayesinde kullanıcılarına her kullanımda başarılı bir kullanım olanağı sağlar.


Rahat Temizleme İmkanı

Oldukça rahat temizlenen bir yapıya sahip olan ürün sizlere her zaman vakit kazandırmaktadır. Yüzey alanının kir tutmaması sebebiyle sizlere büyük bir kolaylık sağlarken aynı zamanda en hijyenik kullanıma sahip olmanızı sağlar.


Hızlı Pişirme Özelliği

Pişirilmesi en zor yemeklerde bile sizlere büyük bir kolaylık sağlayacak olan ürün, sınıfının en verimli ocaklarından bir tanesidir. Özellikle verimli pişirme yapısı sayesinde sizlere büyük bir rahatlık sağlar.


Ergonomik Kullanım

Her alanda kolay kullanım sağlamak üzere ergonomik şekilde üretilmiş olan ürün, sizlerin her zaman dar alanlarda bile yüksek performans elde etmenizi sağlar. Mutfaklarınızda etkili bir kullanım sunan ürün, bu özelliği ile sınıfının en başarılı kullanım sağlayan ürünlerinden bir tanesidir.


Şık Tasarım

Oldukça şık bir tasarıma sahip olan ürün, mutfaklarında farklı bir dokunuş yaratmak isteyen herkesin en önemli tercihi olacaktır.


Enerji Tasarrufu

Enerji tasarruflu yapısı sayesinde kullanıcılarının ekonomilerini korumaya yardımcı olur.

 

5 gözü gazlı, 1 adet 3 taçlı wok gözü,
Döküm ızgaralar,
Gaz giriş yönü sağdan,
Gaz emniyet ventili,
Elektronik ateşleme,
Ürün Ölçüleri: 860x520 mm,
Montaj Ölçüleri: 830x490 mm,
Minimum 90 cm alt dolaplar ile kullanılır


 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.