product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
ÜRÜN TYPE-C ŞARJLA ÇALIŞMAKTADIR.. Malzeme: Sağlam, dayanıklı, yüksek sıcaklığa dayanıklı plastik gövde, hafif, taşınabilir mini nokta kaynak makinesi. Kaynak kaleminin uzunluğu, düşük dirençli oksijensiz bakır malzeme, kaynak kararlılığıdır. Kaynak kalemi, çalışmayı daha esnek hale getiren 16 inçtir. Güvenli Kullanım: Portatif nokta kaynakçılarımız mükemmel aşırı şarj, aşırı deşarj, aşırı sıcaklık vb. koruma fonksiyonlarına ve çift koruma performansına sahiptir. Eşsiz aşırı ısınma koruma cihazı, aşırı ısınma meydana geldiğinde gücü otomatik olarak keser. Kullanım Aralığı: 18650 ve diğer silindirik lityum piller, nikel metal hidroksit piller, kadmiyum nikel piller için uygun punta kaynak makinesi sıkıca kaynak yapılabilir. Kalınlığı 0,2 mm/0,008 inçten az olan demir, çelik, paslanmaz çelik levhaları diğer demir, çelik, paslanmaz çelik malzemelere kaynaklamak için de kullanılabilir. Bununla, zamandan ve emekten tasarruf edin. Kullanımı Kolay: 6 kademeli ayarlanabilir çıkış gücü, daha hassas kaynak ve daha kararlı kaynak. Otomatik ve manuel mod ayarlanabilir, kullanımı kolay. Ayrıntılı İngilizce kullanım kılavuzu, kullanımı daha kolay. USB şarjlı portatif punta kaynak makinesi, mini protable pil enerji deposu 5000 mah mobil güç kaynağı olarak kullanılabilir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.