product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Metapet olarak, can dostunuzun her adımında yanında olmanın önemini biliyoruz. Hayat, bazen beklenmedik değişiklikler ve zorluklarla dolu olabilir. Yeni bir yuva, seyahat, eve gelen misafirler ya da veteriner ziyaretleri. Tüm bu durumlar, en sakin köpekleri bile strese sokabilir. Işte bu noktada metapet’in sakinleştirici damlası devreye giriyor; metapet'in sakinleştirici damlası, dostunuzun sakinliğini ve rahatını önceliklendiren özel bir formüldür. Stresli anlarda bile huzurlu bir sığınak sunarak, köpeğinizin sağlıklı ve mutlu kalmasını destekler. Bu eşsiz formül, tamamen doğal içeriklerle hazırlanmıştır, böylece can dostunuzun yan etkilerden uzak, güvenle rahatlamasını sağlar.; metapet olarak temel prensibimiz, evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğudur. Sakinleştirici damla'da yer alan her bir bileşen, can dostunuzun doğal denge ve huzurunu destekleyecek şekilde özenle seçilmiştir. Içerisinde hiçbir kimyasal madde bulunmaz; böylece dostunuzun sakinliğini güvenle destekleyebilirsiniz.; gerek evde, gerekse seyahatte, can dostunuzun adaptasyon sürecini kolaylaştırarak, ona huzurlu bir ortam sağlar. Hayatın getirdiği değişiklikler karşısında, dostunuzun güvenle yanında olmanızı sağlar.; metapet ile birlikte, can dostunuzun her anını huzurla geçirmesini sağlayın. Sükunet ve rahatlamanın, doğal yollarla mümkün olduğunu keşfedin.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.