product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Kullanım Alanları

 

Lavion HC350, evde kullanımın yanı sıra küçük ölçekli işletmeler, kafeler ve restoranlar için de uygundur. Bu cihaz, taze öğütülmüş ürünler elde etmek isteyen herkes için mükemmel bir çözümdür. Hububat öğütücü olarak kullanılmasının yanı sıra, çeşitli baharatlar ve kuru gıdaların öğütülmesinde de mükemmel sonuçlar verir.
 

Lavion HC350 Gr Hububat Öğütücü, yüksek performansı, dayanıklı yapısı ve kullanıcı dostu tasarımı ile mutfaklarda ve küçük işletmelerde günlük öğütme işlemlerini kolaylaştırır. Bu cihaz, hızlı, verimli ve güvenli bir şekilde taze ve lezzetli ürünler elde etmenizi sağlar. Güçlü motoru, yüksek devir hızı ve geniş kapasitesiyle Lavion HC350, mutfağınızda vazgeçilmez bir yardımcı olacaktır.
 

Lavion Hc350 Gr 28.000 deviri sayesinde ürünlerinizi çok kısa süre içerisinde istediğiniz büyüklükte öğütebilir. Tarhana öğütücü, bitki öğütücü, kahve ve baharat öğütücü, baharat öğütme makinesi, kahve baharat öğütücü, öğütücü makinesi gibi aramalarınızı duyar gibiyiz. Lavion Öğütücü ürünleri 350gr, 500gr, 1500gr, 3000gr,  hazne boyutları ile isteklerinizi yerine getirmeye hazır. Öğütücü makinalarımız 2 yıl garantilidir, makinamızın yanında yedek bıçaklar, yedek kömür, fırça, elek gibi ekipmanları ücretsiz olarak siz değerli müşterilerimize sunarken aynı zamanda satış sonrası desteği de yanınızda hissedersiniz. ONE CHEF güvencesi ile tüm makinlarımızı avantajı ve taksitli ödeme kolaylığı ile satın alabilirsiniz.


Ürün tek seferde 350 Gr ürünü öğütebilmektedir. Tarhana, Zencefil, Kuru ekmek, Karabiber, Susam, Bitki, Baharat, Kahve, Tohum ve Hububat türevleri vb. gibi birçok ürünü güvenli bir şekilde öğütebilirsiniz. Lavion Öğütücülerin menteşe ve klips korumalı kapağı sayesinde güvenli kullanım imkanı bulunmaktadır. Ürününlerinizi istediğiniz boyutlarda öğütlebilmek için çalıştırma süresini ayarlayarak yapabilirsiniz. Kullanımı basit ve pratiktir.
Devir: 28.000 r/dk

 

TEKNİK ÖZELLİKLER

Model: HC-350
Kapasite: 350g
Voltaj:220V
Güç: 1500W
Devir: 28.000 r/dk

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.