product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Cildinizin Doğal Işıltısını Ortaya Çıkarın ve Yaşlanma Etkilerini Geciktirin: Kuatra Doğal Gece Bakım Seti ile Tanışın!



Neden Kuatra Gece Bakım Seti?

  • Doğal, Ekolojik ve Organik İçerikler: Kuatra, cildinizi doğanın iyileştirici gücüyle buluşturan, tamamen doğal, ekolojik ve organik içeriklerle formüle edilmiş bir gece bakım setidir. Zararlı kimyasallar, parabenler ve sentetik kokular içermeyen bu set, cildinize en saf ve etkili bakımı sunar.
  • Leke Karşıtı Etki: Cilt tonunu eşitleyen ve lekelerin görünümünü azaltan özel formülü sayesinde, cildinizdeki renk eşitsizliklerini giderir ve daha aydınlık bir görünüm kazandırır.
  • Yaşlanma Karşıtı Bakım: Güçlü antioksidanlar ve yaşlanma karşıtı bileşenler içeren bu set, ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltarak cildinizi sıkılaştırır ve gençleştirir.
  • Yoğun Nemlendirme: Cildinizin nem ihtiyacını karşılayarak kuruluğu önler, elastikiyetini artırır ve daha canlı bir görünüm kazandırır.

Kuatra Gece Bakım Seti Nasıl Kullanılır?

  1. Adım: Temizleme: Cildinizi Kuatra Lavanta Jel ile nazikçe temizleyin. Lavanta yağı, cildi yatıştırır ve rahatlatırken, doğal temizleyiciler kiri ve makyaj kalıntılarını nazikçe arındırır.
  2. Adım: Gece Serumu: Cildinize Kuatra Gece Serumu uygulayın. 3 sabit yağ, 5 farklı uçucu yağ, propolis ve koenzimQ10 içeren bu güçlü formüle sahip serum, cilt tonunu eşitlemeye, gözenekleri sıkılaştırmaya, içeriğinde bulunan doğal uçucu yağlar bilimsel yayınlara göre kolajen sentezini artırmaya ve cildin doğal yenilenme sürecini desteklemeye yardımcı olur.
  3. Adım: Kuatra Plus Krem: Cildinizin kurumaya meyilli ve daha hassas bölgelerine Kuatra Plus Krem uygulayın. Bu özel krem, cildinizi derinlemesine nemlendirir, besler ve korur.
  4. Adım: Beauty Balm: Cildinize Beauty Balm uygulayarak yoğun nemi hapsedin. Bu balm, cildinizi yumuşatmaya, pürüzsüzleştirmeye ve ışıltılı bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur.

Gündüz Bakımı: Gündüzleri, güneşin zararlı etkilerinden korunmak için mutlaka geniş spektrumlu bir güneş koruyucu yıl boyunca uygulamayı unutmayın. Maksimum koruma için güneş kremini 2 saatte bir yenileyin.

Tüm ürünlerimizi göz çevresi boyun dekolte bölgesi dahil uygulamanız tavsiye edilir.

Kuatra Gece Bakım Seti ile cildinizin doğal güzelliğini ortaya çıkarın ve yaşlanma etkilerine meydan okuyun!



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.